Medlemmar


Martin
Trummor & kör

Dag
Bas & sång

Jacke
Gitarr & kör

Johan "Sysse"
Gitarr & kör

Sysse och Svegmo lirade skränig punk i ett band vid namn G.K.I.S, samtidigt sjöng Dag i ett band vid namn MaddexX. Men banden lades ner efter en tids spelande. Sysse frågade Dag lite försynt om han var sugen på att starta ett trallpunkband..

Ur askan av de båda banden bildades OGRÄS, och på den vägen är det. Nu bestod bandet av en trummis, en gitarrist och en sångare. Den uppställningen kändes lite klen och Sysse lade fram en kommentar:
-"Du Dag? Du skulle inte känna för att lira bas? eller nja.. vad säger du? Dag som själv redan tänkt tanken garvade och höll med om att det var en bra idé. Dels för att det inte fanns någon basist i närheten och dels för att de var lite lata. Påpekas att Dag aldrig spelat varken gitarr eller bas vid det tillfället.

Nu saknades det bara en andra gitarrist. Det problemet löstes genom att grabbarna frågade en god vän vid namn Mark om han ville vara med och lira. När Mark väl hakade på började bandet repa och så småning om skapades låten Nya Perspektiv.

Mark kände att han ville satsa mer på sitt andra band så han hoppade av och hans plats fylldes snabbt upp av Jacke som Dag hade lärt känna relativt nyligen. Det lirades några gigs men det kändes som att bandet stod och trampade så samma ställe ett tag. Då hoppade Svegmo av bandet och platsen som trumslagare fylldes snabbt upp av Martin som var grymt laddad på att lira.

Med nuvarande banduppsättning har OGRÄS spelat ihop sedan September-06.

Nästa Gig:

-------------------------------
Inget just nu
-------------------------------

Nyheter

[Se alla]

070606 - Giginfo + Shop

Vi måste tyvärr meddela att vi inte..
[Läs hela nyheten]

070423 - Recensioner

Det finns recensioner på nya plattan..
[Läs hela nyheten]

070422 - Massa gigs!

Vi har nu en massa gigs inbokade..
[Läs hela nyheten]

Copyright © 2005 - 2006 Ogräs